ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολέ: "Λυπηρή και απαράδεκτη η δήλωση του Φουρνιέ"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κολέ: "Λυπηρή και απαράδεκτη η δήλωση του Φουρνιέ"
MILAD PAYAMI/FIBA.BASKETBALL

Οι δηλώσεις του Εβάν Φουρνιέ για τον τρόπο που παίζει η Γαλλία δεν άρεσαν καθόλου στον τεχνικό της ομάδας, Βενσάν Κολέ, που απάντησε με σκληρό ύφος στον παίκτη του.

Οι σπόντες που πέταξε ο Εβάν Φουρνιέ για το κοουτσάρισμα της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, δεν έμειναν αναπάντητες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Μπλε, Βενσάν Κολέ, πήρε θέση και τόνισε ότι όσα είπα ο παίκτης του είναι λυπηρά και απαράδεκτα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς Κολέ:

"Πρώτα από όλα, ο Εβάν Φουρνιέ δεν είναι όλη η ομάδα. Είναι ο Εβάν Φουρνιέ. Είναι μια λυπηρή και απαράδεκτη δήλωση για την οποία φέρει ευθύνη. Θα μπορέσει να το εξηγήσει. Δεν έχω άλλο σχόλιο να κάνω πέρα από αυτό.

Πιστεύουμε ότι είμαστε αφοσιωμένοι, αλλά δεν το κάνουμε πάντα πολύ καλά. Οι αμυντικοί μας αριθμοί έχουν πέσει εδώ και 2-3 παιχνίδια. Πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε σε τροχιά. Και είμαι πεπεισμένος ότι με το γκρουπ που έχουμε δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε αποτελέσματα χωρίς επαρκή αμυντική στιβαρότητα.

Δεν πρέπει να ονειρευόμαστε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον Καναδά μόνο με καλή επίθεση. Θα πρέπει να επιτεθούμε καλά, γιατί αυτό είναι μέρος της καλής άμυνας. Αν χάνουμε μπάλες θα δώσουμε στους Καναδούς (τη δυνατότητα να παίξουν) ένα γρήγορο παιχνίδι. Θα πρέπει όμως να είμαστε πειθαρχημένοι, δομημένοι και συνεπείς στην επίθεση για να μπορούμε να αμυνόμαστε καλά. Τα δύο συνδέονται. Ποτέ δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να επιτεθούμε. Προσπαθούμε επίσης να δουλέψουμε στην επίθεση, να βρούμε ρευστότητα, αλλά δεν είναι αυτό το κλειδί".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ