ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λορέντζο Μπράουν: "Θέλω να επιστρέψω και να έχω μία ακόμα ευκαιρία με την Ισπανία"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Λορέντζο Μπράουν: "Θέλω να επιστρέψω και να έχω μία ακόμα ευκαιρία με την Ισπανία"
FIBA.BASKETBALL

Την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά με την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες θέλει να έχει ο Λορέντζο Μπράουν.

Η Ισπανία κατέλαβε την 4η θέση στο Group A του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Το ματς με τον Καναδά ήταν και το τελευταίο στην καριέρα του Ρούντι Φερνάντεθ, τον οποίο αποθέωσε ο Λορέντζο Μπράουν

"Ο Ρούντι είναι ένας θεαματικός παίκτης και καταπλητικός βετεράνος ως συμπαίκτης. Τα έδωσε όλα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξει σήμερα, λόγω του τραυματισμού που είχε στο λαιμό. Αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του. Έχει τη θέληση να ρισκάρει τα πάντα για τη χώρα του. Και αυτό έκανε σήμερα", είπε ενδεικτικά ο νατουραλιζέ γκαρντ της Ισπανίας και του Παναθηναϊκού AKTOR.

"Όχι. Σε καμία περίπτωση. Θέλω να επιστρέψω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να έχω μία ακόμα ευκαιρία", συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε αν αυτό ήταν και το δικό του τελευταίο ματς με τη ρόχα.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ