ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ματσάρα ανάμεσα σε Σερβία και Team USA στο Group C, πρεμιέρα και στο τουρνουά μπάσκετ Γυναικών

Team USA's LeBron James drives against Australia during the USA Basketball Showcase in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Monday, July 15, 2024. (AP Photo/Altaf Qadri)
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο φιλικό της Team USA με την Αυστραλία στο Άμπου Ντάμπι. AP

Το Group C του τουρνουά μπάσκετ Ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων ανοίγει την αυλαία του σήμερα (28/7) με την τιτανομαχία της Σερβίας με την Team USA να ξεχωρίζει. Πρεμιέρα και στο τουρνουά μπάσκετ Γυναικών με δύο αγώνες.

Το Group C του τουρνουά μπάσκετ Ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων παίρνει σήμερα (28/7) την σκυτάλη από τα Group A και B, κάνοντας την δική του πρεμιέρα, με δύο αγώνες.

Ο αγώνας ανάμεσα στην Σερβία και την Team USA (18:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) δεσπόζει στο πρόγραμμα, ενώ μερικές ώρες νωρίτερα, στις 12:00, το Νότιο Σουδάν θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα και για το τουρνουά μπάσκετ Γυναικών, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει την Κίνα (14:30) και την Σερβία το Πουέρτο Ρίκο (22:00).

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ