ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, μπάσκετ: Με λεωφορείο η Εθνική ομάδα στο Παρίσι για την Τελετή έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες, μπάσκετ: Με λεωφορείο η Εθνική ομάδα στο Παρίσι για την Τελετή έναρξης
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ έφυγε με λεωφορείο το πρωί από τη Λιλ προκειμένου να μεταβεί στο Παρίσι και να δώσει το παρών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ένας εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας.

Η Εθνική ομάδα ταξίδεψε οδικώς με λεωφορείο από τη Λιλ για το Παρίσι σήμερα (26/7) το πρωί, ενόψει της αποψινής Τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού.

Τα 18 διαπιστευμένα μέλη της ελληνικής αποστολής (αυτοί που μένουν στο Ολυμπιακό Χωριό, δηλαδή παίκτες, προπονητικό και τεχνικό επιτελείο) θα συμμετάσχουν κανονικά στην Τελετή, όπου ένας εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την Αντιγόνη Ντισμπιώτη.

Μετά το φινάλε της εκδήλωσης, η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στη Λιλ, ενόψει της αυριανής (27/7) πρεμιέρας του Ολυμπιακού τουρνουά κόντρα στον Καναδά (22:00, ΕΡΤ1).

Υπενθυμίζεται ότι η Τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδος και αναμένεται φαντασμαγορική, αφού θα πραγματοποιηθεί με σκάφη κατά μήκος του Σηκουάνα, περνώντας από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της Πόλης του Φωτός. Η Ελληνική αποστολή θα είναι - όπως πάντα - και η πρώτη που θα εμφανιστεί, αφού η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε τον απόλυτο οδηγό του SPORT24 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, όπου η χώρα μας θα έχει συνολικά 100 αθλητές.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ