ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, μπάσκετ: Ο ΛεΜπρόν δεν βγάζει το χρυσό από πάνω του, είδε τον τελικό των γυναικών με αυτό κρεμασμένο στο στήθος

LeBron James watches during a women's gold medal basketball game at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Michael Conroy)
LeBron James watches during a women's gold medal basketball game at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Michael Conroy) AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αποχωρίζεται το χρυσό που κατέκτησε στο Παρίσι. Ο MVP του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων, πήγε να δει τον τελικό των γυναικών ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία, φορώντας το νέο του μετάλλιο στο στήθος.

Το όνειρο ζει στο Παρίσι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που ευτύχησε να προσθέσει το τρίτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη συλλογή του. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και MVP των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, δεν λέει, λοιπόν, να το βγάλει από πάνω του.

Για αυτό ακριβώς πήγε να παρακολουθήσει δια ζώσης των τελικό των γυναικών, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την οικοδέσποινα Γαλλία, έχοντας το κρεμασμένο στο στήθος του.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ