ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Μπάσκετ: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέταξε τον Πετρούσεβ στο παρκέ κι ο Εμπίντ τα έβαλε με τον Αβράμοβιτς

Ολυμπιακοί Αγώνες, Μπάσκετ: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέταξε τον Πετρούσεβ στο παρκέ κι ο Εμπίντ τα έβαλε με τον Αβράμοβιτς

Φοβερή ένταση με ΛεΜπρόν - Πετρούσεβ και Αβράμοβιτς - Εμπίντ στο μεγάλο ματς της Σερβίας με τις ΗΠΑ.

Το ματς Σερβία - ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε αρκετή ένταση το απόγευμα της Κυριακής, είχε δυναμικά μαρκαρίσματα και σε ένα από αυτά πρωταγωνίστησαν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Φιλίπ Πετρούσεβ με τον Αμερικανό να πετάει τον παίκτη του Ολυμπιακού στο παρκέ καθώς εκείνος προσπαθούσε να πάρει σωστή θέση για να υποδεχθεί πάσα του Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Οι διαιτητές είδαν τι συνέβη και σταμάτησαν τη φάση, με τον Αβράμοβιτς να συνεχίζει και να δέχεται ένα άσχημο μαρκάρισμα από τον πάντα υπερβολικό στις αντιδράσεις του και συχνά βίαιο Τζοέλ Εμπίντ με αποτέλεσμα να χρειαστούν οι ρέφερι τη βοήθεια του replay για να χρεώσουν τον ΛεΜπρόν με απλό και τον ψηλό των Σίξερς με αντιαθλητικό φάουλ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA TEAM USA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ