ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, μπάσκετ: Ο Ρούντι Γκομπέρ σκέφτεται την απόσυρση από την εθνική Γαλλίας

Ολυμπιακοί Αγώνες, μπάσκετ: Ο Ρούντι Γκομπέρ σκέφτεται την απόσυρση από την εθνική Γαλλίας
TALEL NACER\FIBA.BASKETBALL

Η σκέψη της απόσυρσης από την εθνική Γαλλίας υπάρχει στο μυαλό του Ρούντι Γκομπέρ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την εθνική Γαλλίας άφησε ο Ρούντι Γκομπέρ, μετά την ήττα από τις ΗΠΑ στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Ο 32χρονος σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ανέφερε: "Είπαμε ότι είμαστε περήφανοι ο ένας για τον άλλο και είπαμε ότι παρά την απογοήτευση (σσ. της ήττας στον τελικό), πρέπει να εκτιμήσουμε αυτή τη στιγμή. Για κάποιους, όπως ο Νάντο Ντε Κολό και ο Νικολά Μπατούμ, είναι οι τελευταίοι αγώνες. Ίσως και για μένα. Ποιος ξέρει. Οπότε είπαμε ότι πρέπει να εκτιμήσουμε πραγματικά αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω, αν θα αποσυρθώ, θα δούμε. Όμως αυτό που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να απολαύσω αυτή τη στιγμή".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ