ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουάι Λέοναρντ αποχωρεί από την εθνική ΗΠΑ

Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard during the second half of an NBA basketball game against the Sacramento Kings, Sunday, Feb. 25, 2024, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Sun)
Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard AP

Η εθνική ΗΠΑ θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ, καθώς αποφασίστηκε πως είναι καλύτερο για τον ίδιο να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν στο NBA και να μην συμμετάσχει στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. Ο Ντέρικ Γουάιτ είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει στη δωδεκάδα.

Ο Κουάι Λέοναρντ δεν θα ενισχύει την εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόταν στην, γεμάτη αστέρια, δωδεκάδα.

Όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, αποφασίστηκε τόσο από την ίδια την ομοσπονδία, όσο και από τους Κλίπερς, πως είναι καλύτερο για τον παίκτη να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν στο NBA και να μην συμμετάσχει στο Ολυμπιακό Τουρνουά.

Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια του "The Athletic", ο Ντέρικ Γουάιτ των Μπόστον Σέλτικς, είναι ισχυρός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.

Θυμίζουμε ότι η εθνική ΗΠΑ έχει τοποθετηθεί στο Group C μαζί με το Νότιο Σουδάν, τη Σερβία και το Πουέρτο Ρίκο.

Το Depth Chart των ΗΠΑ, χωρίς τον Λέοναρντ:
PG: Στεφ Κάρι, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Τζρου Χολιντεϊ
SG: Ντέβιν Μπούκερ, Άντονι Έντουαρντς
SF: Κέβιν Ντουράντ
PF: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζέισον Τέιτουμ
C: Τζοέλ Εμπίντ, Άντονι Ντέιβις, Μπαμ Αντεμπάγιο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ