ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κέβιν Ντουράντ ξεπέρασε την Λίζα Λέσλι και έγινε ο πρώτος σκόρερ των ΗΠΑ στην ιστορία του θεσμού σε άνδρες και γυναίκες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κέβιν Ντουράντ ξεπέρασε την Λίζα Λέσλι και έγινε ο πρώτος σκόρερ των ΗΠΑ στην ιστορία του θεσμού σε άνδρες και γυναίκες
TALEL NACER - FIBA.BASKETBALL

Σπουδαίο ρεκόρ από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος στην νίκη της Team USA επί της Βραζιλίας ξεπέρασε την θρυλική Λίζα Λέσλι και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε ακόμα ένα επιχείρημα στην κουβέντα για το αν είναι ο κορυφαίος μπασκετιμπολίστας των ΗΠΑ σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων. Και αρκετά δυνατό μάλιστα.

Κατά την διάρκεια του προημιτελικού της Team USA με την Βραζιλία (νίκη με 122-87 των ΗΠΑ), λοιπόν, ο σταρ των Σανς ξεπέρασε την θρυλική Λίζα Λέσλι και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Αμερικανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε άνδρες και γυναίκες!

Ο Ντουράντ μπήκε στο παιχνίδι έχοντας συνολικά 483 πόντους, έναντι 488 της Λέσλι. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 πόντους, φτάνοντας δηλαδή τους 494 και πλέον έχει την ευκαιρία να γίνει και ο πρώτος Αμερικανός στην ιστορία που θα σπάσει το φράγμα των 500 πόντων στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ