ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στεφ Κάρι τερμάτισε το μπάσκετ, το οργιώδες κρεσέντο τριπόντων του κορυφαίου σουτέρ όλων των εποχών

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στεφ Κάρι τερμάτισε το μπάσκετ, το οργιώδες κρεσέντο τριπόντων του κορυφαίου σουτέρ όλων των εποχών
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Στεφ Κάρι τερμάτισε το κοντέρ του και χάρισε μια συγκλονιστική παράσταση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Δείτε τα τέσσερα μαζεμένα τρίποντα που έβαλε ο κορυφαίους σουτέρ όλων των εποχών στα τελευταία 2'37" του αγώνα με τη Γαλλία.

Ο Στεφ Κάρι έκανε ό,τι πιο Στεφ Κάρι μπορείτε να φανταστεί ανθρώπινος νους στην τέταρτη περίοδο του τελικού του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, υπογράφοντας το 98-87 της Team USA κόντρα στην οικοδέσποινα Γαλλία.

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και αναμφισβήτητα καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών, είχε αποφασίσει να λάμψει και στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, προκειμένου να βάλει στο παλμαρέ το χρυσό μετάλλιο που τόσο του έλειπε.

Οι 36 πόντοι που έβαλε στον ημιτελικό κόντρα στη Σερβία ήταν το πρόγευμα, αφού το κυρίως πιάτο ο Κάρι το κρατούσε για τον τελικό και μάλιστα για το φινάλε αυτού. Ο εξωγήινος Στεφ Κάρι έβαλε τέσσερα μαζεμένα τρίποντα (σσ. συνολικά είχε 8/12) από τα 2'37" μέχρι τα 35" πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Κάθε ένα εξ αυτών είχε τη δική του ομορφιά και χάρη. Κάθε ένα εξ αυτών πανηγυρίστηκε και πιο έξαλλα από τον ίδιο, που δεν χάνει ποτέ την παιδικότητά του και τη χαρά για το παιχνίδι, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA ΗΠΑ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ