ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζίμερ Φρεντέτ τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες

Ο Τζίμερ Φρεντέτ
Ο Τζίμερ Φρεντέτ Ⓒ 2024 REBECCA BLACKWELL/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τον Τζίμερ Φρεντέτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια του 3on3 τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων τραυματίστηκε σοβαρά, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται στους 6 μήνες.

Ο Τζίμερ Φρεντέτ είχε το όνειρο να οδηγήσει την ομάδα 3on3 της Εθνικής ΗΠΑ στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτό το όνειρο γκρεμίστηκε. Και ο λόγος ήταν ένας τραυματισμός.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια στην φάση των ομίλων πριν τραυματιστεί, με τις ΗΠΑ να πληρώνουν το τίμημα, αφού έμειναν με τρεις παίκτες (σ.σ: Κάθε ομάδα δηλώνει 4 παίκτες, για να έχει και μία αλλαγή) και τελικά αποκλείστηκαν.

Όπως αποδείχθηκε μάλιστα, ο τραυματισμός του Φρεντέτ ήταν πάρα πολύ σοβαρός. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός γκαρντ, υπέστη θλάση σε δύο μύες των προσαγωγών του, με αποτέλεσμα ο χρόνος αποθεραπείας του να ορίζεται στους 6 μήνες.

Δείτε την στιγμή που ο Φρεντέτ δεχόταν ιατρική φροντίδα μετά τον τραυματισμό του:

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ