ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζοέλ Εμπίντ δήλωσε ότι ίσως εκπροσωπήσει το Καμερούν στο Λος Άντζελες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τζοέλ Εμπίντ δήλωσε ότι ίσως εκπροσωπήσει το Καμερούν στο Λος Άντζελες
FIBA.BASKETBALL

Ο Τζοέλ Εμπίντ προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων με την εθνική ΗΠΑ και δήλωσε ότι ίσως εκπροσωπήσει το Καμερούν στην επόμενη διοργάνωση στο Λος Άντζελες.

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων με τις ΗΠΑ και μετά το παιχνίδι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει το Καμερούν στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση στο Λος Άντζελες.

"Το Παρίσι είναι σπουδαία πόλη και το επόμενο είναι στο Λος Άντζελες. Ίσως να μην είναι με την εθνική ΗΠΑ, ίσως με το Καμερούν", ήταν τα λόγια του Εμπίντ.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ των Φιλαντέλφια Σίξερς έχει γεννηθεί στο Καμερούν, ωστόσο το ενδεχόμενο να το εκπροσωπήσει στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες μοιάζει πολύ δύσκολο.

Τον Οκτώβριο του 2023 ο Τζοέλ Εμπίντ πήρε την απόφαση να αγωνιστεί με την εθνική ΗΠΑ, με την οποία έχει φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στο τρέχον τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θυμίζουμε την περίπτωση του Έρικ Γκόρντον, ο οποίος αγωνίστηκε με τις ΗΠΑ στο MundoBasket 2010 και 13 χρόνια αργότερα πήρε την άδεια να αγωνιστεί με τις Μπαχάμες, αγωνιζόμενος στο Προολυμπιακό Τουρνουά του 2024.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ