ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Παπαγιάννης: "Ξέρουμε τι κάνει καλά η Γερμανία, αλλά και τι μειονεκτήματα έχει"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Παπαγιάννης: "Ξέρουμε τι κάνει καλά η Γερμανία, αλλά και τι μειονεκτήματα έχει"
TALEL NACER\FIBA.BASKETBALL

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης ενόψει του μεγάλου αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία (6/8, 12:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24).

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της βρίσκεται η Ελλάδα ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία (6/8, 12:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και ο Γιώργος Παπαγιάννης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το επίπεδο ετοιμότητας της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Σίγουρα το χρειαζόμαστε πάρα πολύ το παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι. Πάμε συγκεντρωμένοι.

Ξέρουμε τι κάνει καλά η Γερμανία, αλλά και τι μειονεκτήματα έχει. Από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε τον δικό μας εαυτό. Είδαμε τι κάναμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί παίξαμε τρία πολύ δύσκολα ματς. Επίσης, κοιτάξαμε και τις αδυναμίες που μας στοίχισαν στα δύο πρώτα ματς, αλλά και στο τρίτο ματς με την Αυστραλία, που γύρισε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, μέχρι και το τελευταίο λεπτό".

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ