ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σερβία - Νότιο Σουδάν: Η ημέρα και η ώρα του αγώνα, που θα κρίνει την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά

Ολυμπιακοί Αγώνες, Σερβία - Νότιο Σουδάν: Η ημέρα και η ώρα του αγώνα, που θα κρίνει την πρόκριση της Εθνικής στα προημιτελικά
FIBA.BASKETBALL

Η ημέρα και η ώρα του αγώνα ανάμεσα στη Σερβία και το Νότιο Σουδάν, που θα κρίνει την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71 και θα χρειαστεί να περιμένει για να μάθει αν προκριθεί ή όχι στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η γαλανόλευκη χρειάζεται νίκη της Σερβίας επί του Νοτίου Σουδάν με 3 ή περισσότερους πόντους, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στην οκτάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η αναμέτρηση θα κάνει τζάμπολ το βράδυ του Σαββάτου (3/8) στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Match Center του SPORT24.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ