ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μέχρι κι ο Πρόεδρος της Σερβίας έκανε παράπονα για τη διαιτησία του ημιτελικού με την Team USA

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς
Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς FIBA.BASKETBALL

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, με tweet εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία στον ημιτελικό απέναντι στην Team USA.

Μετά τους Σβέτισλαβ Πέσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, σειρά στα σχόλια εναντίον της διαιτησίας στον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά της Σερβίας με την Team USA (νίκη των Αμερικανών με 95-91) πήρε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος χώρας επέκρινε τη διαιτητική τριάδα του σπουδαίου ημιτελικού με ένα tweet την επομένη του αγώνα. Μάλιστα στο tweet συμπεριέλαβε και μία χαρακτηριστική φάση από το παιχνίδι, στην οποία ο πάγκος των Σέρβων ζήτησε να καταλογιστούν βήματα στον Εμπίντ, αλλά αντί αυτού χρεώθηκε με τεχνική ποινή ο Πέσιτς.

Το tweet του Βούτσιτς αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Σε ποια χώρα αυτό δεν είναι βήματα; Υ.Γ. Την επόμενη φορά, παρακαλούμε πείτε μας εκ των προτέρων ποιον δεν επιτρέπεται να κερδίσουμε".

Υπενθυμίζεται ότι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είχε κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού, ενώ στη συνέχεια ο Μπογκντάνοβιτς στάθηκε στην αντιμετώπιση των διαιτητών απέναντι στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Πλέον οι Σέρβοι καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα στον ημιτελικό και να στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς (10/8), στη μάχη του χάλκινου μεταλλίου.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ