ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Sold out το τρένο από Παρίσι προς Λιλ λόγω του αγώνα Ελλάδα - Ισπανία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Sold out το τρένο από Παρίσι προς Λιλ λόγω του αγώνα Ελλάδα - Ισπανία
EUROKINISSI SPORTS

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του μπάσκετ που θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ κόντρα στην Ισπανία, με πλήθος κόσμους να ταξιδεύει από το Παρίσι. Μάλιστα, το τρένο από τη γαλλική πρωτεύουσα προς τη Λιλ είναι sold out.

Η προσοχή των φίλων του μπάσκετ και όχι μόνο είναι στραμμένη στον αγώνα μπάσκετ της Τρίτης (30/07, 12:00), ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας με την Ισπανία.

Οι δύο από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες αγωνίζονται στη Λιλ σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα, με την Επίσημη Αγαπημένη να χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη μετά την ήττα από τον Καναδά στην πρεμιέρα.

Η "δίψα" των Ελλήνων αλλά και των Ισπανών φιλάθλων για τον αγώνα είναι τόσο μεγάλη που έχουν διατεθεί όλα τα εισιτήρια για το TGV, το γρήγορο τρένο των Γάλλων που ενώνει τις δύο πόλεις.

Όσοι φίλοι του μπάσκετ είναι στο Παρίσι φρόντισαν και έκλεισαν από νωρίς τα εισιτήρια και πλέον κανείς δεν μπορεί να πάει με το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο από τη γαλλική πρωτεύουσα στην πόλη διεξαγωγής του ματς.

Το TGV καλύπτει την απόσταση των 220 χιλιομέτρων που χωρίζει τις δύο πόλεις σε μία ώρα και 16 λεπτά, ενώ υπάρχουν και δρομολόγια που το κάνουν σε μία ώρα και 4 λεπτά.

Το μεγάλο ενδιαφέρον οδήγησε και τους Γαλλικούς Σιδηρόδρομους σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Πριν διατεθούν όλα, κόστιζε το ένα 68 ευρώ για τη μονή απόσταση, ενώ την ίδια μέρα την ερχόμενη εβδομάδα που δεν υπάρχει πλέον αγώνας μπάσκετ στη Λιλ, η τιμή του έπεφτε στα 40 ευρώ!

Όσοι δεν είχαν προνοήσει να αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια μπορούν να μετακινηθούν με άλλους τρόπους αρκετά, όμως, πιο αργούς…

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ