ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συνέχεια με Team USA εναντίον Νοτίου Σουδάν και Πουέρτο Ρίκο - Σερβία στο τουρνουά Ανδρών

Ο Κέβιν Ντουράντ
Ο Κέβιν Ντουράντ FIBA BASKETBALL

Τα Ολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών συνεχίζονται σήμερα (31/7), με τον αγώνα της Team USA με το Νότιο Σουδάν να δεσπόζει στο πρόγραμμα.

Το τουρνουά μπάσκετ Ανδρών και το τουρνουά μπάσκετ Γυναικών συνεχίζονται σήμερα (31/7), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις αγώνες.

Ο αγώνας της Team USA με το Νότιο Σουδάν (22:00, ΕΡΤ SPORTS 1 και LIVE από το SPORT24). Πολλοί ενδεχομένως να θεωρούν εύκολο το έργο των Αμερικανών, ωστόσο πριν από 10 μέρες οι Νοτιοσουδανοί πήγαν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα σε φιλικό των δύο ομάδων, λυγίζοντας στο φινάλε με 101-100.

Στον δεύτερο αγώνα του Group C - αλλά πρώτο χρονικά - το Πουέρτο Ρίκο αντιμετωπίζει την Σερβία (18:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στην διοργάνωση.

Στην μάχη ρίχνονται και οι ομάδες του Group A στο Ολυμπιακό τουρνουά Γυναικών, με το Πουέρτο Ρίκο να αντιμετωπίζει την Ισπανία (12:00) και την Κίνα την Σερβία (14:30).

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ