ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Team USA: Η μαμά του Τέιτουμ έκραξε δημόσια τον Στιβ Κερ επειδή δεν χρησιμοποίησε τον γιο της κόντρα στην Σερβία

Ο Τζέισον Τέιτουμ
Ο Τζέισον Τέιτουμ FIBA.BASKETBALL

Η μητέρα του Τζέισον Τέιτουμ ξέσπασε μέσω twitter επειδή ο γιος της δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον ημιτελικό της Team USA με την Σερβία, βάζοντάς τα ανοιχτά με τον Στιβ Κερ.

Η νίκη-θρίλερ της Team USA επί της Σερβίας τον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά έφερε ανακούφιση στις ΗΠΑ. Το DNP (Δεν αγωνίστηκε έπειτα από απόφαση του προπονητή) που υπήρχε όμως δίπλα στο όνομα του Τζέισον Τέιτουμ δεν άρεσε σε πολλούς. Και ειδικά στην μητέρα του, Μπράντι Κόουλ, η οποία εξέφρασε μέσω twitter την στεναχώρια της, κάνοντας ευθεία επίθεση στον προπονητή των ΗΠΑ, Στιβ Κερ.

Συγκεκριμένα, με τον θρυλικό σχολιαστή, Ντικ Βαϊτάλ, να σχολιάζει στον λογαριασμό του στο twitter ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο Τέιτουμ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και να αναρωτιέται αν είναι τραυματίας, η Κόουλ απάντησε: "Όχι, δεν είναι. Αλλά, αν μάθεις τι συμβαίνει τότε σε παρακαλώ πες μου - είναι απαράδεκτο και δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ".

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Κόουλ έκανε retweet ένα σχόλιο που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "αν ο Κερ παρακολουθεί το παιχνίδι και έχει αποφασίσει ότι ο Τέιτουμ δεν μπορεί να βοηθήσει, τότε δεν γίνεται να είναι ο κόουτς της ομάδας το 2028".

Για την ιστορία, ο Τέιτουμ δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κόντρα στην Σερβία, με τον Κερ να έχει ξεκαθαρίσει από τότε ότι είναι δύσκολο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε 12 παίκτες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΗΠΑ TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ