ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Team USA: Ο Χαλιμπάρτον ήταν τραυματίας κατά την διάρκεια του τουρνουά

Ολυμπιακοί Αγώνες, Team USA: Ο Χαλιμπάρτον ήταν τραυματίας κατά την διάρκεια του τουρνουά
FIBA.BASKETBALL

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κατά την διάρκεια του Ολυμπιακού τουρνουά για αυτό δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Team USA.

Η Team USA κατάφερε - έστω και με την ψυχή στο στόμα - να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με το τουρνουά να έχει ολοκληρωθεί, ξεκίνησε... διακριτικά και η συζήτηση για τον χρόνο συμμετοχής του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου σε ημιτελικό και τελικό. Και, φαίνεται ότι υπάρχει εξήγηση.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το ESPN, ο σταρ των Πέισερς αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά την διάρκεια του τουρνουά. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, παρά μόνο ότι υποβλήθηκε σε μαγνητική. Δεδομένου όμως ότι από τα μέσα της περασμένης σεζόν ταλαιπωρήθηκε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και έκλεισε την σεζόν τραυματίας, δεν άργησε να γίνει η σύνδεση.

Για την ιστορία, ο Χαλιμπάρτον πήρε μέρος μόλις σε 3 από τα 6 παιχνίδια στο Ολυμπιακό τουρνουά, έχοντας 2.7 πόντους μέσο όρο σε 8.8 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 NBA ΗΠΑ TEAM USA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ