ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Team USA: Ο Εμπίντ αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο

Ο Τζοέλ Εμπίντ
Ο Τζοέλ Εμπίντ FIBA.BASKETBALL

Μικρή ανησυχία στην Team USA, αφού ο Τζοέλ Εμπίντ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του προημιτελικού με την Βραζιλία.

Η Team USA επιβλήθηκε άνετα με 122-87 της Βραζιλίας στον τελευταίο προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Την ίδια στιγμή ωστόσο, υπάρχει μία μικρή ανησυχία για τον Τζοέλ Εμπίντ.

Όπως έγινε γνωστό, ο σέντερ των Σίξερς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος του αγώνα προκειμένου να προστατευθεί.

Την στιγμή που αποχώρησε ο Εμπίντ από το παρκέ είχε 14 πόντους με 2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 1/1 βολή, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 1 κόψιμο σε 12 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτές οι ενοχλήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ο Εμπίντ στον ημιτελικό με την Σερβία, ωστόσο στην Εθνική ΗΠΑ δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ TEAM USA ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ