ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το Netflix και οι παραγωγοί του "The Last Dance" ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για το τουρνουά μπάσκετ

United States' LeBron James (6) celebrates after beating France to win the gold medal during a men's gold medal basketball game at Bercy Arena at the 2024 Summer Olympics, Sunday, Aug. 11, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
United States' LeBron James AP

Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, στο οποίο συμμετείχε η Εθνική Ελλάδας και κατέκτησε η Team USA, ετοιμάζει το Netflix μαζί με την ομάδα παραγωγής του "The Last Dance".

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Team USA και με ένα σύσσωμο συνεργείο καμερών να ακολουθεί πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας τη ζωή των ομάδων στο Παρίσι.

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, "The Last Dance", θα φέρουν στο Netflix ένα νέο ντοκιμαντέρ με πλάνα από το τουρνουά μπάσκετ σε Λιλ και Παρίσι. Το επίκεντρο θα βρίσκεται, φυσικά, στους σούπερ σταρς των Αμερικανών, ενώ θα προβληθούν σκηνές και από τις προσπάθειες των διεθνών του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Σερβίας, του Νότιου Σουδάν, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει και τον δρόμο προς το Παρίσι, με την πορεία των προαναφερθέντων ομάδων μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ αναμένεται να "ανέβει" στη διαδικτυακή πλατφόρμα στις αρχές του 2025.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TEAM USA ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ