ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Το συγκινητικό αντίο του Γιουλ στον Φερνάντεθ: "Θα είναι περίεργο να κοιτάω δίπλα μου στο παιχνίδι και να μην σε βλέπω"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  / FINAL-4 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / / FINAL-4 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Με πολύ όμορφα λόγια, γεμάτα συναίσθημα, αποχαιρέτησε ο Σέρχιο Γιουλ τον Ρούντι Φερνάντεθ, που έριξε τίτλους τέλους στην πολύ σπουδαία καριέρα του.

Ο αποκλεισμός της Ισπανίας από τη φάση των ομίλων του μπασκετικού τουνρουά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, σήμανε και το τέλος στην τεράστια καριέρα του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 39 ετών.

Ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του τόσο στην Ρόχα, όσο και στη Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, πήρε τον χρόνο του πριν αναβέσει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο.

"Δεν είμαι έτοιμος για αυτόν τον αποχαιρετισμό. Και δυσκολεύομαι να χωνέψω αυτόν τον αποκλεισμό. Ίσως γιατί δεν μου αρέσει να χάνω. Ίσως γιατί ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι και δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Ίσως και για τους δύο αυτούς λόγους, μεταξύ άλλων.

Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και μοιραστήκαμε πολλές στιγμές. Θα είναι περίεργο να κοιτάω δίπλα μου στο παιχνίδι και να μην σε βλέπω. Θα μου λείψεις στο παρκέ φίλε μου. Συγχαρητήρια για τη θρυλική καριέρα σου και κάθε επιτυχία στο μέλλον", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιουλ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ