ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τολιόπουλος: "Δεν ήρθαμε για εκδρομή εδώ, φτάσαμε πολύ κοντά αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε"

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τολιόπουλος: "Δεν ήρθαμε για εκδρομή εδώ, φτάσαμε πολύ κοντά αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε"
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Για την προσπάθεια της Ελλάδας κόντρα στον Καναδά και τη συνέχεια στο μπασκετικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων μίλησε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Η Εθνική Ελλάδα πάλεψε κόντρα στον Καναδά, όμως τελικά ηττήθηκε με 86-79 από τον Καναδά στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε του αγώνα και τόνισε πως η γαλανόλευκη δεν έχει ταξιδέψει στη Λιλ για να κάνει εκδρομή, αλλά για να κυνηγήσει όλα τα ματς.

"Πιστεύω ότι κάναμε καλή εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τον Καναδά και νομίζω το καταφέραμε στο 100%. Ξέραμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, πέρσι στο Παγκόσμιο ήταν στα μετάλλια. Ξέραμε τι δουλειά έπρεπε να κάνουμε. Ήμασταν πολύ επιθετικοί απέναντί τους στο δεύτερο μέρος. Φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε", ανέφερε αρχικά.

Για τη διαιτησία: εν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο, αυτά θα τα κρίνουν οι επιτροπές και οι ομοσπονδίες. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι για αυτά".

Για τη συνέχεια: "Εννοείται πως παίζουμε. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, δεν ήρθαμε για εκδρομή εδώ. Παλέψαμε στα ίσια τον Καναδά και αυτό θα κάνουμε και με τις άλλες ομάδες. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, που θα θέλαμε (σσ. διαφορετικά) ειδικά στο πρώτο μέρος. Θα δούμε το VIDEO μας και θα έρθουμε πιο έτοιμοι στο επόμενο ματς".

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ