ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν οι αριθμοί στις φανέλες, κανείς δεν διάλεξε το νούμερο 7 του Σπανούλη

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν οι αριθμοί στις φανέλες, κανείς δεν διάλεξε το νούμερο 7 του Σπανούλη

Τους αριθμούς που θα έχουν στις φανέλες τους οι παίκτες αποκάλυψε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τους παλιούς παίκτες να διατηρούν τα νούμερά τους και το Νο7, που είχε ο ΒασίληςΣπανούλης, να μην το διαλέγει κανείς. Οι έφηβοι Οικονομόπουλος και Μουόσα στο ρόστερ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα νούμερα με τα οποία θα αγωνιστούν στις φανέλες τους οι παίκτες τη σεζόν 2021/22 στην EuroLeague και την Stoiximan Basket League. Οι παλιοί παίκτες της ομάδας δεν άλλαξαν νούμερα συγκριτικά με την περσινή σεζόν ενώ στο παρκέ φέτος δεν θα δούμε το Νο7 που φόραγε στην πλάτη ο πρώην αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νούμερο 7 παραμένει χωρίς κάτοχο για δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας, η πρώτη ήταν τη σεζόν 2005-2006 που δεν το διάλεξε και τότε κανείς.

Εκτός του Σπανούλη, το 7 έχουν φορέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων, ο εμβληματικός αρχηγός Αργύρης Καμπούρης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και ο Νίκολα Βούισιτς. Από τη σεζόν 2010-11 το φορούσε ο Σπανούλης.

Στην ανδρική ομάδα συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Ζέιντ Μουόσα και Σωτήρης Οικονομόπουλος που αναδείχθηκαν πρώτος σκόρερ και MVP του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών:

#0 Τόμας Γουόκαπ

#2 Τάιλερ Ντόρσεϊ

#4 Μιχάλης Λούντζης

#5 Γιαννούλης Λαρεντζάκης

#6 Ζέιντ Μουόσα

#9 Σωτήρης Οικονομόπουλος

#10 Μουστάφα Φαλ

#11 Κώστας Σλούκας

#12 Χασάν Μάρτιν

#14 Σάσα Βεζένκοβ

#15 Γιώργος Πρίντεζης

#16 Κώστας Παπανικολάου

#17 Λιβιό Ζαν-Σαρλς

#41 Βασίλης Χριστίδης

#77 Σακίλ ΜακΚίσικ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ