ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -     (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
"A MOMENT TO REMEMBER" - / - (LATO KLODIAN/EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/LATO KLODIAN

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του, απέναντι σε τρεις άλλες ομάδες της EuroLeague, θα έχει ο Ολυμπιακός, που θα συμμετάσχει στο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο περιθώριο της μεγάλης βραδιάς του Γιώργου Πρίντεζη και αυτό που θα δώσει με τον Ερυθρό Αστέρα (10/9, 18:00) στο ΣΕΦ -κεκλεισμένων των θυρών- ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Κρήτη, καθώς θα συμμετάσχει στο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Εκεί, πέραν των ερυθρολεύκων θα δώσουν το παρών η Φενέρμπαχτσε, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει με εκείνη το Λούκα Μπάνκι το Σάββατο (14/9) στις 20:30, ενώ η δεύτερη αντίπαλός του, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των ημιτελικών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

"Το Ηράκλειο μπαίνει σε ρυθμούς AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete

Σε ρυθμούς AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete

μπαίνει αισίως το Ηράκλειο, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15 Σεπτεμβρίου) η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην Κρήτη.

Τέσσερις εκ των κορυφαίων ομάδων της EuroLeague, ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα και η Βίρτους Μπολόνια του Λούκα Μπάνκι θα βρεθούν στο Ηράκλειο, για να συμμετάσχουν σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά προετοιμασίας, μόλις δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέσσερις δυνατοί αγώνες. Πολλοί -καινούργιοι και παλιοί- αστέρες. Ακόμα περισσότερα highlights και χρήσιμα συμπεράσματα, λίγο πριν από την έναρξη μιας ακόμα συναρπαστικής σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη συγκινήσεις.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης και σε αποκλειστική συνεργασία με την Ticketmaster, ενώ η τηλεοπτική κάλυψη του 4ου AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete θα γίνει από την COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του AEGEAN OMIROS COLLEGE IBT Crete

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Fenerbahce - Olimpia Milano
  • 20:30 Ολυμπιακός - Virtus Bologna

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

  • 18:00 Μικρός Τελικός
  • 20:30 Μεγάλος Τελικός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ