ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς αλλαγή ξένου στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό AKTOR

EUROLEAGUE /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε - όπως αναμενόταν - να μην προχωρήσει σε αλλαγή ξένου πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Δείτε ποια θα είναι η 6αδα ξένων των "ερυθρόλευκων" στο παιχνίδι με τους "πράσινους".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προαναγγείλει ότι δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο αλλαγής ξένου ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τον Σπύρο Καβαλιεράτο να αναλύει τα δεδομένα πίσω από αυτή την σκέψη. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, με τον Ολυμπιακό να αποφασίζει να πορευτεί στο παιχνίδι με τους "πράσινους" με την υπάρχουσα σύνθεση των ξένων.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά έχει δηλωμένους στην Stoiximan Basket League τους εξής εφτά ξένους, έχοντας δικαίωμα να χρησιμοποιήσει έξι από αυτούς σε κάθε παιχνίδι: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Ίγκνας Μπρανζτέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ.

Με τον Γάλλο να έχει τεθεί εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τους υπόλοιπους έξι ξένους παίκτες στην 12αδα τους, αφού οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Ολυμπιακός διατηρεί έτσι τις 3 αλλαγές ξένων που έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ενδεχομένως μάλιστα μία εξ αυτών να γίνει πριν από το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο στο να μην αντικατασταθεί ο τραυματίας Φαλ με έναν εκ των ΜακΚίσικ ή Σίκμα, αφού ήταν δεδομένο ότι ο Γάλλος θα έπρεπε να επανέλθει στο ελληνικό ρόστερ πριν από την διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, γεγονός που θα άφηνε τον Ολυμπιακό μόνο με μία αλλαγή στην διάθεσή του μέχρι το τέλος της regular season.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ