ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στον Άρη

SUPER CUP 2024/  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Γουίλιαμς - Γκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι ο ξένος που αποφασίστηκε να μείνει εκτός 6αδας ξένων στον Ολυμπιακό ενόψει του σημερινού (13/10) αγώνα με τον Άρη για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τέθηκε εκτός 12αδας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του σημερινού (13/10) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο ΣΕΦ (17:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", θέλοντας να προστατεύσει κιόλας τον Αμερικανό γκαρντ λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στους οπίσθιους μηριαίους, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός 6αδας ξένων της ομάδας.

Με τον Γουίλιαμς-Γκος να μην συμπεριλαμβάνεται στην 12αδα, οι έξι ξένοι που θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι οι εξής: Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ, Μουσταφά Φαλ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ακόμα στην διάθεσή του τους τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς, καθώς και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, την θέση του οποίου για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις πήρε ο Φαλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ