ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME

Χωρίς τον Φιλίπ Πετρούσεβ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24), όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day που πραγματοποιήθηκε την παραμονή του σπουδαίου αγώνα στο ΣΕΦ.

Το ντεμπούτο του Φιλίπ Πετρούσεβ με τον Ολυμπιακό θα πάρει παράταση μερικών ημερών, αφού ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν θα αγωνιστεί κόντρα τη Ρεάλ Μαδρίτης (5/12, 21:15, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Την παραμονή του σπουδαίου αγώνα, στη διάρκεια της media day του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το γεγονός. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων επεσήμανε πως ο νεοαποκτηθείς ψηλός δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ αναφορικά με τον Γουίλιαμς Γκος, εξήγησε πως η επιστροφή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου με την Καρδίτσα για τη Stoiximan Basket League.

Έτσι, το πιθανότερο είναι πως η πρώτη εμφάνιση του Φιλίπ Πετρούσεβ με τα ερυθρόλευκα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ