ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός 12αδας ο Γουίλιαμς-Γκος κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

SUPER CUP 2024/  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Γουίλιαμς - Γκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλαμς-Γκος τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει να αφήσει εκτός 12αδας τον ανέτοιμο Αμερικανό λόγω του περιορισμού παρουσίας έξι ξένων σε αυτή.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στην 12αδα του στον αποψινό (27/10) αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον - ανέτοιμο - Αμερικανό στην αποστολή, επειδή δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους, αλλά και λόγω και του περιορισμού παρουσίας έξι ξένων στην 12αδα στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις.

Στην διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα δεν θα είναι φυσικά ακόμα ο τραυματίας Κίναν Έβανς και ο Σακίλ ΜακΚίσικ (δεν είναι δηλωμένος στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της ομάδας).

Κάπως έτσι, οι έξι ξένοι που θα αγωνιστούν σήμερα για τον Ολυμπιακό θα είναι οι εξής: Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ