ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έναν μήνα έξω ο ΜακΚίσικ, δύο εβδομάδες ο Σίκμα, αμφίβολοι για Μπαρτσελόνα οι Γουίλιαμς-Γκος και Φαλ

Ο Σακίλ Μακίσικ
Ο Σακίλ Μακίσικ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών , με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μένει εκτός για έναν μήνα, τον Σίκμα να απουσιάζει για δύο εβδομάδες και τους Γουίλιαμς - Γκος και Φαλ να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15, Novasports 4, LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ο παίκτης που θα απουσιάσει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για έναν μήνα. Δύο εβδομάδες θα απουσιάσει ο Σίκμα, ενώ αμφίβολοι για το ματς της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15, Novasports 4, LIVE από το SPORT24) είναι οι Γουίλιαμς Γκος και Φαλ.

Στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων με τον Άρη, ο Λουκ Σίκμα υπέστη αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο Γουίλιαμς Γκος έπαθε μυϊκό σπασμό δικεφάλου.

Αναφορικά με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Αμερικανός έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου, πρόβλημα που αποκόμισε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα τον κρατήσει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Ο Μουσταφά Φαλ κάνει ατομικές προπονήσεις λόγω της διάτασης του έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο από την οποία ταλαιπωρείται και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη, όπως και εκείνη του Γκος.

Το τελευταίο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ίγκνας Μπραζντέικις αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς, ενώ πιθανότατα θα ενεργοποιηθεί και στην Basket League μετά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Στην αναμέτρηση με τον Άρη ο Λουκ Σίκμα υπέστη αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο αριστερά και θα μείνει δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος υπέστη -στην ίδια αναμέτρηση- μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά και η συμμετοχή του στο ματς με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου ύστερα από την πτώση του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναμένεται να μείνει 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τέλος, ο Μουστάφα Φαλ συνεχίζει να προπονείται ατομικά λόγω της διάτασης έσω πλαγίου δεξιού γονάτου και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Μπαρτσελονα.

Σήμερα (09/10) η ομάδα είχε ρεπό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ