ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να αλλάξουν θέση ή τμήμα

Ολυμπιακός: Ενημέρωση για παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να αλλάξουν θέση ή τμήμα
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι το διήμερο 28-29 Ιουνίου θα μπορέσουν οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας - που έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα - να αλλάξουν θέση ή τμήμα ενόψει της σεζόν 2023/24.

Ο Ολυμπιακός κάνει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του για την σεζόν 2023/24, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν ξεχνάει και όσα πρέπει να κάνει για χάρη των φιλάθλων του.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημέρωσε ότι το διήμερο 28-29 Ιουνίου θα μπορέσουν ο παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας - που έχουν κάνει σχετική αίτηση - να αλλάξουν θέση ή τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι την σεζόν 2023/24 η χωρητικότητα του ΣΕΦ θα αυξηθεί στις 12.700 θέσεις, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και οι εργασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι όσους από τους παλαιούς κατόχους διαρκείας έχουν πραγματοποιήσει κράτηση και έχουν δηλώσει την επιθυμία τους για αλλαγή θέσης ή τμήματος, αυτό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/06/2023 και την Παρασκευή 30/06/2023 και ώρες 10:00 – 18:00 από τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.

Παρακαλούνται οι κύριοι να φέρουν μαζί τους τον αριθμό κράτησης για να πραγματοποιηθούν οι όποιες αλλαγές είναι εφικτό να γίνουν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ