ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ένταση ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και Γουίλιαμς-Γκος στο β' δεκάλεπτο

Ολυμπιακός: Ένταση ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και Γουίλιαμς-Γκος στο β' δεκάλεπτο
INTIME

Στα μισά της δεύτερης περιόδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είχαν μια στιγμή μεγάλης έντασης, η οποία έσβησε με την παρέμβαση του Χρήστου Μπαφέ και του Άλεκ Πίτερς.

Η απόφαση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να επιχειρήσει να τελειώσει μια φάση στον αιφνιδιασμό αντί να δώσει πάσα έφερε την έκρηξη του Γιώργου Μπαρτζώκα περίπου στα μισά της δεύτερης περιόδου. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φώναξε στον γκαρντ του για το γεγονός πως δεν πήγε μέχρι το τέλος του δρόμου στον αιφνιδιασμό για να σκοράρει, με εκείνον να αντιδρά με τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει.

Για την ακρίβεια, έκανε ένα βήμα προς το μέρος του και απάντησε στα λεγόμενα του προπονητή του, την ίδια ώρα που ο Άλεκ Πίτερς τον τραβούσε από τη φανέλα για να τον απομακρύνει από το σημείο και να μην συνεχιστεί η ένταση. Σε πυροσβεστικό ρόλο κι ο Χρήστος Μπαφές, που έκανε συνέχεια νόημα στους πάντες να ηρεμήσουν.

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 3o  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / 3o / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το τάιμ άουτ από την πλευρά του Γιώργου Μπαρτζώκα, εκεί όπου ηρέμησαν τα πνεύματα και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μάλιστα, είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση του τεχνικού των ερυθρόλευκων μετά από την τάπα που δέχθηκε ο Γουίλιαμς-Γκος από τον Κέντρικ Ναν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ