ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχονται Ελλάδα Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσει

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ INTIME SPORTS

Σύντομα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσει, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καλωσορίσει στην Ελλάδα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα. Ο λόγος για τους Κίναν Έβανς και Τάιλερ Ντόρσει που έρχονται για να ενισχύσουν την περιφερειακή γραμμή των ερυθρολεύκων.

Ο Έβανς αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα (20/08 - 20:20) για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης από τον τραυματισμό του με το επιτελείο των ερυθρολεύκων.

Από την άλλη, ο Τάιλερ Ντόρσει θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος αύριο το απόγευμα (21/08 - 20:20) για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα - δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του - και να ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα φιλικών που θα δώσει πριν τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του στη σεζόν 2024/25, που δεν είναι άλλες από το από το Σούπερ Καπ που θα γίνει 28 και 29 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ