ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους μιλάνε με τον Κρις Τζόουνς της Βαλένθια, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους μιλάνε με τον Κρις Τζόουνς της Βαλένθια, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Ο Κρις Τζόουνς (31 χρονών, 1.88 μέτρα) αναμένεται να είναι περιζήτητος το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Βαλένθια, με Ισραηλινό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Βίρτους ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Ο Κρις Τζόουνς έχει συμβόλαιο με την Βαλένθια έως το 2026. Πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να μείνει στην ισπανική ομάδα ακόμα και αν αυτή δεν αγωνιστεί στην EuroLeague την νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι αναμένεται αρκετές ομάδες να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν, με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, να βάζει στην συζήτηση τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γκίνσμπερ, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ, ενώ ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι ακόμα η Φενέρμπαχτσε και η Βίρτους Μπολόνια. Την ίδια στιγμή, η Παρτίζαν φερόταν επίσης να ενδιαφέρεται, αλλά μάλλον κάνει πίσω.

Την φετινή σεζόν ο Τζόουνς είχε 12.5 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο με 43.3% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 12.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μέσο όρο με 45.5% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ