ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Γουόκαπ: "Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση"

/  -  (EUROKINISSI)
/ - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά και την ομάδα που έχει δημιουργηθεί εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην σελίδα του Ολυμπιακού ο Τόμας Γουόκαπ, που επισήμανε πως στην δεύτερή του χρονιά στα ερυθρόλευκα νιώθει πιο άνετα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει και τους διεθνείς προκειμένου να δει την ομάδα του όλη μαζί.

Ο Τόμας Γουόκαπ βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα των ερυθρολεύκων δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα χρονιά και το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί.

Παράλληλα, με αφορμή τις καλές του εμφανίσεις στα πρώτα φιλικά τόνισε πως πλέον αισθάνεται πιο άνετα στην ομάδα συγκριτικά με την περασμένη σεζόν αλλά και πως η αυτοπεποίθησή του έχει μεγαλώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ στην σελίδα του Ολυμπιακού:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το πως κυλά η προετοιμασία. Οι καινούργιοι παίκτες είναι σπουδαίοι, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως αυτό είναι το πρώτο 'κουτάκι' που πρέπει να τσεκάρουμε. Εκτός αυτών, όλοι έχουν καλό χαρακτήρα. Τώρα περιμένουμε την υπόλοιπη ομάδα να επιστρέψει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθούν και θα συνεργαστούμε σε αυτό που ήδη χτίζουμε. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό".

Επί προσωπικού και με αφορμή τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις φιλικές αναμετρήσεις των ερυθρολεύκων, σχολίασε: "Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Θέλω να συνεχίσω να 'χτίζω' και να προοδεύω. Είναι πάντα πιο εύκολο να επιστρέφεις σε ένα μέρος για δεύτερη χρονιά. Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να δω πως θα πάει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ