ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η... Φραγκοσυριανή του Πρίντεζη και οι ερμηνείες των Σλούκα - Βεζένκοβ στο ερυθρόλευκο γλέντι

[353671] ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
[353671] ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες και το τιμ του Ολυμπιακού γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, με την κάμερα της ΚΑΕ να καταγράφει το ερυθρόλευκο γλέντι αλλά και τις ερμηνείες των Πρίντεζη, Βεζένκοβ και Σλούκα.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (και του νταμπλ) μεταφέρθηκαν από το ΣΕΦ και τα αποδυτήρια σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τροπαίου, με την κάμερα της ΚΑΕ να απαθανατίζει τις στιγμές αλλά και το ταλέντο των Πρίντεζη, Βεζένκοβ και Σλούκα στο... τραγούδι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε μπουζούκι και ο Παπανικολάου χόρεψε, όμως ο Πρίντεζης το έχει και στο τραγούδι και το απέδειξε ερμηνεύοντας την "Φραγκοσυριανή". Φιλότιμες προσπάθειες έκαναν και οι Σλούκας - Βεζένκοβ, με το κέντρο να έχει γίνει ένα... μικρό ΣΕΦ.

Δείτε την Game Night για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ