ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πανέμορφη σύντροφος του Ναζ Μήτρου-Λονγκ μετακόμισε μαζί του στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Η πανέμορφη σύντροφος του Ναζ Μήτρου-Λονγκ μετακόμισε μαζί του στην Ελλάδα

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μετακόμισε στον Πειραιά, όχι όμως μόνος του. Μαζί του στην Ελλάδα ήρθε η εντυπωσιακή σύντροφός του, Νικόλ Μπέρι.

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ είναι το νέο μέλος του Ολυμπιακού, όπως έγινε επίσημα γνωστό το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου. Ο Ελληνο-Καναδός γκαρντ μετακόμισε στον Πειραιά αλλά δεν ήρθε μόνος του στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη του, Νικόλ Μπέρι. Η πανέμορφη κοπέλα είναι από τον Καναδά και ασχολείται με το μόντελινγκ πολλά χρόνια.

Έχει συμβόλαια με πολλά πρακτορεία μοντέλων και έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες μάρκες. Η εντυπωσιακή ξανθιά που εθεάθη στο πλευρό του μπασκετμπολίστα στις κερκίδες του ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (25/11) έχει παίξει και στην διάσημη Βρετανική τηλεοπτική σειρά "Made In Chelsea".

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο ΣΕΦ με τη σύντροφό του, Νικόλ Μπέρι
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο ΣΕΦ με τη σύντροφό του, Νικόλ Μπέρι PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Νικόλ Μπέρι είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και από τις συνεργασίες της. Στο Instagtam μάλιστα έχει 52 χιλιάδες ακόλουθους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ