ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σκέψεις επιστροφής του Πάπας

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σκέψεις επιστροφής του Πάπας
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιστροφή του Τζορτζ Πάπας (25 χρόνων, 1.96 μέτρα), ένα εξάμηνο μετά από τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και τη μεταγραφή του Ελληνοαμερικανού γκαρντ στον Προμηθέα Πάτρας.

Σκέψεις επιστροφής του Τζορτζ Πάπας (25 χρόνων, 1.96 μέτρα) κάνουν στον Ολυμπιακό, ένα εξάμηνο μετά από τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και την μεταγραφή του Ελληνοαμερικανού στον Προμηθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάπας έχει πρόταση και από το Περιστέρι, ενώ αν ολοκληρωθεί η επανένταξή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα υπολογίζεται ως 7ος Έλληνας στο ρόστερ, καθώς υπενθυμίζεται ότι έχει ελληνικό διαβατήριο.

Ο Πάπας μέτρησε 6.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά 15.1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 16 ματς στην Stoiximan Basket League με τη φανέλα των Πατρινών, ενώ σημείωσε 2.9 πόντους (55 % στα δίποντα, 26% στα τρίποντα), 0.9 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 07'20'' μέσο όρο ανά αγώνα, σε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, πριν αποχωρήσει από τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ