ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία με ένα μήνυμα στα ελληνικά

Ολυμπιακός: Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία με ένα μήνυμα στα ελληνικά
PRINTSCREEN

Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φίλιπ Πετρούσεβ ενσωμάτωθηκαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25, με τον πρώτο να μιλάει ελληνικά στην κάμερα κάνοντας μία ευχή για τη νέα χρονιά.

Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φίλιπ Πετρούσεβ ενσωματώθηκαν σήμερα (27/8) - όπως αναμενόταν - στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει της σεζόν 2024/25, με τους "ερυθρόλευκους" να ανεβάζουν ένα σχετικό VIDEO στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter.

"Πάμε να έχουμε μία καλή σεζόν" ήταν τα λόγια του Μιλουτίνοβ στα ελληνικά στην κάμερα, με τον Πετρούσεβ που βρισκόταν δίπλα του να απαντά "Συμφωνώ" στα αγγλικά και να γελάει μαζί με τον συμπατριώτη του, λίγα λεπτά πριν από την πρωινή προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Δείτε το VIDEO του Ολυμπιακού με τους δύο Σέρβους:

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Σέρβοι είχαν μία έξτρα μέρα άδειας από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λόγω της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μουσταφά Φαλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ