ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σπάρταλης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Ο Σπάρταλης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο
ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Στέφανος Σπάρταλης (18 ετών, 2.06 μέτρα), διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τον σύλλογο.

Ο Στέφανος Σπάρταλης (18 ετών, 2.06 μέτρα) υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του με τον Ολυμπιακό, με πενταετή, μάλιστα, διάρκεια.

Ο Σπάρταλης κατέκτησε την περσινή χρονία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και το Rising Stars με τους "ερυθρόλευκους", ενώ ήταν και αυτός που πήρε το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη και στις δύο διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι, ο 18χρονος φόργουορντ/σέντερ, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Τάμπερε με την Εθνική Ελλάδας, μετρώντας 7,6 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 15:40 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο Σπάρταλης, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τη σεζόν 2024/25 θα φορά και τη φανέλα του Παπάγου στην Elite League, υπό το καθεστώς του διπλού δελτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Ο Στέφανος Σπάρταλης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο 18χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε με τους "ερυθρολεύκους" το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και το Rising Stars και μάλιστα αναδείχθηκε MVP και στις δύο διοργανώσεις, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.

Φέτος θα αγωνίζεται κάνοντας χρήση του διπλού δελτίου, τόσο με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, όσο και με εκείνη του Παπάγου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ