STOIXIMAN GBL

Ολυμπιακός: Ο ΕΣΑΚΕ "τράβηξε" στις 7 Απριλίου το παιχνίδι με τον Άρη λόγω των playoffs της EuroLeague

EUROLEAGUE 2021-2022 /   -
EUROLEAGUE 2021-2022 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ όρισε για την Πέμπτη 7 Απριλίου την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, προκειμένου να διευκολύνει τους ερυθρόλευκους λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη regular season στην EuroLeague με νίκη επί της Μπαρτσελόνα, αφού έχει ρεπό την 34η αγωνιστική λόγω της αποβολής των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση. Ο ΕΣΑΚΕ εκμεταλλεύτηκε αυτό το κενό για να ορίσει την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.

Ένα παιχνίδι, που σε πρώτο χρόνο είχε οριστεί για τις 5 Μαΐου, κρίθηκε όμως σκόπικο να "τραβηχτεί" ένα μήνα πιο μπροστά για να διευκολυνθούν οι ερυθρόλευκοι λόγω της συμμετοχής στα playoffs της EuroLeague.

Θυμίζουμε πως η post season της διοργάνωσης ξεκινά στις 19 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 5 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η συνάντηση Ολυμπιακός - Άρης για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 με ώρα έναρξης τις 19:15 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, για τη διευκόλυνση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός".

TAGS STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΑΚΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ