ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ προβάρει τα ερυθρόλευκα, απομένει η λύση της συνεργασίας του με την Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ προβάρει τα ερυθρόλευκα, απομένει η λύση της συνεργασίας του με την Φενέρμπαχτσε
INTIME SPORTS

Μία ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (28 χρονών, 1.96 μέτρα), αφού το μόνο που απομένει είναι να λυθεί το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (28 χρονών, 1.96 μέτρα) είναι πλέον πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σε όλα με τον ομογενή γκαρντ και πλέον το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Προκειμένου ωστόσο ο Ντόρσεϊ να δεχθεί να μείνει ελεύθερος από την Φενέρ, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί η χρυσή τομή στην αποζημίωση που θα λάβει. Δεν γίνεται εξάλλου να μην ληφθεί υπόψη ότι τον Μάρτιο του 2023 ο Ντόρσεϊ είχε υπογράψει συμβόλαιο 2.5 χρόνων με την τουρκική ομάδα, το οποίο προβλέπει αποδοχές ύψους 1.6 εκατ. ευρώ για την σεζόν 2024/25. Μόλις λυθεί το αυτό το πρόβλημα και μείνει ελεύθερος, τότε θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Το καλό για τους Πειραιώτες είναι ότι ο Ντόρσεϊ είναι εκτός πλάνων του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κάτι που φάνηκε και από την απόφαση να αποκτηθεί ο Ντέβον Χολ, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με αυτόν, ανοίγοντας έτσι την πόρτα της εξόδου στον διεθνή γκαρντ.

Κάπως έτσι, ο Ντόρσεϊ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο λιμάνι έπειτα από δύο χρόνια, αφού φόρεσε τα ερυθρόλευκα την σεζόν 2021/22. Πρόκειται για μία κίνηση με πολλαπλή σημασία για τον Ολυμπιακό, αφού - αρχικά - θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν γκαρντ με ικανότητα στο να δημιουργεί το δικό του σουτ και να εκτελεί από την περιφέρεια. Παράλληλα, όμως, θα βάλει στην μηχανή του και έναν παίκτη με ελληνικό διαβατήριο, κάτι που βοηθάει στον σχεδιασμό της ομάδας.

Την σεζόν 2023/24 ο Ντόρσεϊ είχε 11.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 8.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 45.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Παρακολουθείστε στις 17:00 την εκπομπή του SPORT24 "LIVE Μεταγραφές" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Σπύρο Καβαλιεράτο και Αντώνη Οικονομίδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΤΑΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΪ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ