ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ντοζίερ ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Ολυμπιακός: Ο Ντοζίερ ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο
ABA LEAGUE J.T.D./DRAGANA STJEPANOVIC

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει πρόταση για τον Πι Τζέι Ντοζίερ.

Ο Ολυμπιακός είναι δραστήριος στη μεταγραφική αγορά, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα και τη νέα σεζόν.

Με τον μεταγραφικό "πυρετό" να βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ φερε ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πι Τζέι Ντοζίερ αποτελεί κορυφαίο μεταγραφικό στόχο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα,.

"Πηγή αναφέρει ότι ο Πι Τζέι Ντοζίερ είναι κορυφαίος υποψήφιος για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα μείνει για άλλη μια χρονιά στην Παρτιζάν και, ήδη, συγκεντρώνει ενδιαφέρον από ομάδες της EuroLeague. Ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός και σχεδιάζει να του κάνει πρόταση", έγραψε ο Γκίνσμπερ σε ανάρτησή του στο twitter.


Ο Ντοζίερ δεν θα παραμείνει στην Παρτίζαν τη νέα σεζόν και κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της EuroLeague, που επιθυμούν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ο 28χρονος περιφερειακός μέτρησε φέτος 9.2 πόντους (58.3% στα δίποντα, 29.4% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 21 λεπτά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στην ABA Liga κατέγραψε 8.2 πόντους, 3.4 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ ανά 17.5 λεπτά μέσο όρο σε 27 αναμετρήσεις σε regular season και playoffs.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ