ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για Κίναν Έβανς και η προϋπόθεση για να φορέσει τα ερυθρόλευκα

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -   (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
Ο Κίναν Έβανς πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ζάλγκιρις EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει προφορική συμφωνία με τον Κίναν Έβανς, αλλά ο τραυματισμός στο γόνατο έβαλε δεύτερες σκέψεις. Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Αμερικανό και ποια η προϋπόθεση για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό, που σκέφτεται σοβαρά να τον εντάξει στο δυναμικό του, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Μάιο με τη φανέλα της Ζάλγκιρις.

Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, προχωρούν κανονικά το σχεδιασμό τους ψάχνοντας για δύο σκόρερ στην περιφέρεια - ένας είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις - όμως κοιτούν παράλληλα και το πώς μπορεί να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία με τον Κίναν Έβανς.

Όπως εξήγησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος "LIVE Μεταγραφές" της Τρίτης, o Ολυμπιακός δεν απορρίπτει - κάθε άλλο - το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό του τον Εβανς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες, μετά την ρήξη επιγονατιδικού τένοντα που υπέστη.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί να υπάρξει νέα συμφωνία ως προς τους οικονομικούς όρους, με δεδομένο ότι ο παίκτης θα είναι νοκ άουτ για το μισό της επόμενης σεζόν και ουδείς φυσικά σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκεται μετά από δεύτερο σοβαρό τραυματισμό μέσα σε δύο χρόνια.

Αν ο Εβανς είναι οκ με αυτό, ίσως αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που και η Ζαλγκίρις θέλει να κρατήσει τον Εβανς στο Κάουνας, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ