STOIXIMAN GBL

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Η ΚΕΔ/ΕΟΚ συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης για να εξετάσει το αίτημα του τριφυλλιού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Η ΚΕΔ/ΕΟΚ συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης για να εξετάσει το αίτημα του τριφυλλιού
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουνίου θα συνεδριάσει η ΚΕΔ/ΕΟΚ για να εξετάσει το αίτημα που κατέθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, ζητώντας την επανάληψη της διαδικασίας της κλήρωσης των διαιτητών για το Game 4 με τον Ολυμπιακό.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ για επανάληψη της διαδικασίας της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 με τον Ολυμπιακό.

Ένα αίτημα που, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, θα εξεταστεί το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου αγώνα. Η συνεδρίαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν προδικάζει κάτι ως προς το αποτέλεσμα της κίνησης του Παναθηναϊκού AKTOR, καταθέτουμε όμως το γεγονός πως υπήρξε άμεση αντίδραση από την πλευρά της, για το αίτημα που κατατέθηκε από το τριφύλλι.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ