ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Κάναν ενόψει του Game 1: "Γ@μώτο, μου λείπει! Θα σας δω εκεί"

Ο Αϊζέια Κάναν σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Αϊζέια Κάναν σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Αϊζέια Κάναν - ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό - φρόντισε με δύο post στο Instagram να δείξει στον κόσμο ότι ανυπομονεί για το σημερινό (4/6) Game 1 των τελικών (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (4/6) τον Παναθηναϊκό στο Game 1 των τελικών της Basket League (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Ο Αϊζέια Κάναν έχει κοπεί από το ελληνικό ρόστερ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Θα ήθελε να παίξει. Πάνω από όλα όμως τον ενδιαφέρει η νίκη των "ερυθρόλευκων".

Όλα αυτά τα συναισθήματα εξέφρασε με δύο post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Αμερικανός σκόρερ, όπου αρχικά έκανε κάλεσμα στον κόσμο και στην συνέχεια είπε ότι του λείπουν οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το πρώτο post, όπου ο Κάναν παρέθεσε το post του Ολυμπιακού για το ματς, γράφοντας: "Όλοι ξέρετε το συναίσθημα!!! Θα σας δω εκεί!!"

Το post του Αμερικανού, όπου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο
Το post του Αμερικανού, όπου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο DA_FUTURE3 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT


Δείτε και το δεύτερο post, όπου γράφει: "Γ@μώτο, μου λείπει!!"

Το post του Κάναν με φωτογραφία από αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ατάκα "γ@μώτο, μου λείπει!!"
Το post του Κάναν με φωτογραφία από αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ατάκα "γ@μώτο, μου λείπει!!" DA_FUTURE3 OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Θυμηθείτε ολόκληρο επεισόδιο και την συνέντευξή του Αμερικανού τους Bald Brothers Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου και ακολουθήστε τους στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο Google Podcast.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ