ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, Παπανικολάου: "Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος"

Ο Κώστας Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου EUROKINISSI SPORTS - KLODIAN LATO

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον ΕΣΑΚΕ, ενόψει της έναρξης της σεζόν και των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Stoiximan GBL και Stoiximan Super Cup, τονίζοντας πως αποκλειστικός στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων.

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει την παρουσίαση των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL. Στο σχετικό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό, η διοργανώτρια αρχή φιλοξένησε και δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου, καθώς και του τεχνικού των Πειραιωτών, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο Stoiximan Super Cup, δήλωσε την αισιοδοξία του για τη σεζόν 2024/25, ενώ ανέφερε πως με τις νέες και ποιοτικές προσθήκες που έγιναν το φετινό καλοκαίρι, ο αποκλειστικός στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλος, παρά η κατάκτηση όλων των τίτλων που θα διεκδικήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

"Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος.

Το καλοκαίρι που πέρασε ενισχυθήκαμε σημαντικά, με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία. Είναι δεδομένο πως όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς θα χρειαστούμε χρόνο και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό.

Ωστόσο, ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουμε, καθώς σε λίγες μέρες θα παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αν και αντιμετωπίζουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL STOIXIMAN SUPER CUP ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ