ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, παρελθόν και επίσημα ο Κάναν: "Ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου και την σκληρή δουλειά σου"

Ολυμπιακός, παρελθόν και επίσημα ο Κάναν: "Ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου και την σκληρή δουλειά σου"

Ο Αϊζάια Κάναν αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρολεύκους" να τον αποχαιρετούν με ένα όμορφο post στο twitter.

Ο Αϊζάια Κάναν δεν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ ολοκληρώθηκε και οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να μην το ανανεώσουν, αποχαιρετώντας τον με ένα όμορφο post στο twitter, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους. Πλέον, ο Κάναν θα μετακομίσει στο Βελιγράδι και να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

"Ευχαριστούμε Αϊζάια Κάναν για την αφοσίωσή του, την σκληρή δουλειά σου και την προσήλωσή σου στον οργανισμό του Ολυμπιακού! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο βήμα της καριέρας σου" ανέφερε το σχετικό post των "ερυθρολεύκων".

Ο Κάναν αγωνίστηκε στον Ουλμπιακό από το 2022 έως το 2024, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της EuroLeague.

Την φετινή σεζόν ο 33χρονος γκαρντ είχε 11.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 23'03" συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ