ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν κανονικά οι Μιλουτίνοβ και Πετρούσεβ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI SPORTS - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Φίλιπ Πετρούσεβ προπονήθηκαν κανονικά με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10) ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15, LIVE από το SPORT24).

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην προπόνηση της Δευτέρας (14/10), καθώς είδε τόσο τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, όσο και τον Φίλιπ Πετρούσεβ να ακολουθούν την ομαδική προπόνηση της ομάδας ενόψει των διαδοχικών παιχνιδιών της πρώτης διαβολοβδομάδας της EuroLeague απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15, LIVE από το SPORT24) και Αναντολού Εφές (18/10, 20:30, LIVE από το SPORT24).

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά το παιχνίδι με τον Άρη, δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς τον Μιλουτίνοβ, που πρέπει να προπονηθεί περισσότερες ημέρες για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ο Σέρβος διεθνής σέντερ επέστρεψε μετά από 35 ημέρες και τις αρχές του Σεπτεμβρίου, όταν είχε γυρίσει τον αστράγαλό του με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού.

Σε ό,τι αφορά στον συμπατριώτη του, Φίλιπ Πετρούσεβ, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους για τη Stoiximan GBL λόγω ίωσης, εντάχθηκε στις προπονήσεις, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να αποφασίζει για τη συμμετοχή στο παιχνίδι της Τρίτης (15/10) με την Αρμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ