ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σάσα Βεζένκοβ, μένει να φύγει από τους Ράπτορς

ÁÈËÇÔÉÊÇ ÁÍÁÓÊÏÐÇÓÇ 2023 (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ÁÈËÇÔÉÊÇ ÁÍÁÓÊÏÐÇÓÇ 2023 (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς αποφάσισε να αφήσει πίσω το NBA και τους Ράπτορς και είπε "όχι" στο ενδιαφέρον που είχε εκφράσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) πήρε τη μεγάλη απόφαση και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, περνώντας ξανά τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο άλλοτε MVP της EuroLeague αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο προ ολίγων ημερών έγινε trade στους Τορόντο Ράπτορς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Βεζένκοβ, ωστόσο δεν θα συνεχίσει την πορεία του στο NBA, καθώς θα γίνει και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στη Γηραιά Ήπειρο. Ο 28χρονος φόργουορντ ενημέρωσε τον μάνατζέρ του ότι δεν τον ενδιαφέρει η περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρακολουθούσε την υπόθεση, αλλά δεν είχε κάνει επίσημη πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλληλα, αναμένεται να ενημερώσει και τους Ράπτορς ότι δεν θέλει να αγωνιστεί εκεί. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Σακραμέντο Κινγκς μέτρησε 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 42 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ